Upp och Ner…

Syftar jag på en hiss eller på en rulltrappa?
Nej!

Syftar jag på börsen?
Nej!

Menar jag kungens popularitet?
Nej inte det heller…

Det jag syftar på är helt enkelt dagens träningspass som bestod av backträning! Det blev totalt 5km i backe och hela passet med uppvärmning och nedjogg utgjorde 11km med en snittid på 5min/km.

Jag springer på ett ställe där det är som en kulle (fast asfalt) bestående av en kortare backe som möter en något längre backe. Jag kan välja att bara köra upp och ner från någon av dessa backar men som idag kör jag på båda och får då lite variation. Det är därför som det ser ut som ett ”M” i diagrammet nedan. Först lång uppför, kort nedför, kort uppför, lång nedför.. Ni förstår säkert! 🙂

Lite oturligt hade jag ganska kraftig motvind uppför den längre backen men det är väl sånt som jämnar ut sig..

Jag använde ett par utav de nya skorna idag, Saucony Triumph 9. Jag kände en tydlig skillnad mot de lättare skorna jag brukar ha men det var ett skönt mellanting och jag kunde behålla en fin löpkänsla.

Hur ska jag då avslutningsvis sammanfatta passet?
Svaret får helt enkelt bli ”lite upp och ner!” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *