Uppehåll från bloggen

Snart firar min blogg tre år, den 8:e december närmare bestämt! Det känns inte som jag har haft den så länge men tiden går fort. Det har varit riktigt kul och inspirerande att skriva och jag hoppas att jag har kunnat motivera några själar där ute. Det har också varit riktigt roligt att komma i kontakt med så många andra löpare! Löpare är ett trevligt folkslag! 🙂

Dessvärre har jag tagit beslutet att göra ett uppehåll från skrivandet, eller åtminstone dra ner på det. Det kan hända att det fortfarande blir några sporadiska inlägg, men inte som i tidigare utsträckning.

Anledningen är främst tidsbrist då jag känner att jag behöver fokusera mer på andra saker. Vi har en dotter på snart tre år och inom kort väntar vi tillökning. En försenad ankomst med ett antal motgångar på vägen, men som nu äntligen ska bli av! Det är svårt att förutspå hur familjesituationen kommer att se ut mer än att den kommer kräva mer av min närvaro. Därtill har jag ett heltidsarbete och en relativt stor träningsmängd som ska in under dygnets alldeles för få timmar.

Förhoppningen är som sagt att jag dyker upp med något inlägg emellanåt och på sikt kanske det finns möjlighet att öka närvaron igen!

Stort tack till alla er läsare och God Jul!!

god jul

 

3 reaktioner på ”Uppehåll från bloggen

 1. Grattis! Blev själv tvåbarnspappa (tvillingar) i somras vilket var fantastiskt. Och jag tror nog löpningen har fått sig en kick efter det med.

  //Jonas

  1. Tack Jonas! Och grattis till dig!
   Även om sömnen kanske inte blir den bästa så ger de mycket energi på andra sätt! 🙂

 2. Vad synd! Har ganska nyss hittat hit, men inte tillkännagivit mig:) . Jag hittade igen din blogg när jag såg dig som löparprofilen i runners world. Sprang min första mara i år (stockholm) och blir imponerad och inspirerad av din hängivna satsning. Kul att få läsa om en gammal klasskamrat!

  Lycka till med både löpning och tillökning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *