Veckan som varit…

I torsdags i förra veckan så blev jag drabbad av en förkylning och den har suttit i under hela helgen. Jag var i kanonform så det känns för jävla surt rent ut sagt. Det har periodvis känts bättre och jag hoppades kunna springa något i helgen men har inte vågat. Idag hade jag verkligen tänkt att köra igång igen men är riktigt tung i huvudet så det beslutet får tas senare. Jag borde verkligen efterfölja det jag tidigare skrivit ”hellre ett pass för lite än ett pass för mycket”, men jag har så förbaskat dåligt tålamod till att bara sitta och vänta på att jag ska känna mig 100% frisk igen. Jag funderar därför på en lugn distans utefter känsla och utvärdera efteråt hur det känns. Förhoppningsvis skulle det ge en push i rätt håll så länge jag inte gör en kraftigare ansträngning.

Något positivt i veckan som varit var att jag fick hem mina första vinterskor för löpning. Det blev Icebug Anima Bugrip. Det är dobbade skor så de ska kunna användas på ren is. Jag har hittills bara snörat på dem inomhus så har inte haft möjlighet att bedöma dem ännu. Men de känns lovande och om det blir vinter på västkusten i år så är jag i alla fall förberedd!

Det kom även hem ett nytt nummer av Runners World. Det är alltid lika trevligt! Dock måste jag erkänna att jag inte tycker att tidningen svarar upp på samma sätt som tidigare. Jag vet inte om det beror på att innehållet har försämrats, eller om jag har höjt mina förväntningar. Med åren som gått och den kunskapsbank jag börjar bygga upp så kanske det börjar bli en hel del av innehållet som inte ger mig något värde längre. Men oavsett om jag inte följer några träningstips, program eller liknande så ger det lite extra motivation att bläddra igenom tidningen!

Musse sprang Florens marathon i helgen och hamnade på en fjärde plats! Han var fortfarande en bit ifrån det svenska rekordet men han visar upp en god stabilitet. Man ska nog inte fokusera allt för mycket på det svenska rekordet, men jag tror fortfarande att det bara är en tidsfråga innan det slås. När Musse har fått en ännu mer maratonträning och fler lopp i sig så är jag väldigt hoppfull om en spännande framtid för hans del! Han har ju dessutom samma tränare som mig, vilket lovar gott! Eller kan det vara så att jag har samma tränare som honom? 🙂 Jag får väl fråga Ulf om vem han prioriterar.. haha

Det var nog allt för idag, på återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *