“We’re men, we’re men in tights.”

Dagens inlägg vill jag tillägna alla er tights där ute!
Denna ljuvliga gåva till löpningen. 🙂

Jag minns första gången när jag började med löpning och när jag drog på mig mina första tights. Det kändes lite naket, det kändes lite ovant. Jag smög mig ut i mörkret och hoppades på att ingen skulle se mig. Sedan löpte jag igång och jävlar vad skönt det var!

Tights växte fort till en självklarhet. Jag skulle aldrig byta ut mina tights mot vinderoverallsbyxor eller liknande. Nu reagerar jag mer på att se löpare UTAN tights.

Jag förstår er kvinnor som bär dem till vardags. Jag hade gärna gjort likadant, men det hade inte känts direkt manligt. Därför behåller jag dem på endast vid löpning… Men det blir ju trots allt ca 5 dagar i veckan! 😉

1 reaktion på ”“We’re men, we’re men in tights.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *