www.42195meter.se breder ut sig!

Min blogg www.42195meter.se breder nu ut sig och börjar att marknadsföras stort världen över. Nedan är ett urval av bilder som läsare har sänt mig.

När David Beckham inte fick plats i det brittiska OS-laget så valde ha istället att gå till tatueraren ännu en gång. Och resultatet blev oväntat men snyggt! Fin gest David

 

När Barack Obama nyligen hade presskonferens så gick han ut med att det inte blir några fler år inom politiken. Han tycker inte att han kommer någon vart vilket är raka motsatsen i löpning där man ständigt tar sig framåt. Hans nya intresse ligger i att få alla amerikaner att börja springa, och för att hämta inspiration så vänder han sig lite oväntat till www.42195meter.se!

 

Följande bild kommer ifrån ett gäng herrar som ska resa jorden runt i luftballong och sprida intresset kring min blogg. Kul initiativ!

 

Barack Obama verkar redan ha fått fart på sina löparplaner. Hans senaste månadslön har han enligt källor lagt på att ”smycka ut” Manhattan!

 

Sist men inte minst så har jag fått stöd ifrån självaste kungen! Under en pågående intervju om jakt och fiske så gör han följande uttalande:

 

Slutligen så vill jag reservera mig för att sanningshalten i detta inlägg är lägre än alhoholprocenten i en lättöl. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *