You can do it!

Det har varit lugna behagliga dagar efter maran, främst helvila men också något löppass på ett par kilometer. Det är viktigt att inte stressa igång direkt då kroppen behöver tid för återhämtning. Nästa vecka ska träningen börja stegras försiktigt och då börjar satsningen mot 2.40 i Berlin, för det kommer bli en seriös sådan!

2.40 kommer bli en oerhört tuff utmaning där jag har mindre än fyra månader på mig att kapa knappt nio minuter på ett maraton. Det är rätt mycket på denna nivå!!

Det kommer innebära krav på mer träning. Det kommer innebära krav på ökad kvalité. Det kommer bli viktigt med god återhämtning för att hitta en balans som skapar progression. Lägg därtill kost och andra bitar som är viktigt för helheten.

Det är dock en annan sak som kommer ha störst betydelse…

Jag MÅSTE tro på det!

Om jag inte tror på det så kommer jag aldrig klara av det, oavsett hur bra träningen och alla förberedelser går.

JAG MÅSTE VERKLIGEN TRO PÅ DET!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *