Zalando – En ny bekantskap

Jag hoppas att ni har haft en trevlig julhelg! Tomten kom tyvärr aldrig med några löparprylar, men det var väntat då jag har haft andra saker att prioritera på önskelistan i och med flytten! hehe

Däremot så gav jag ett par 3/4-tights, en t-shirt och ett par sockar till farsan då han har önskat sig ett nytt ”kit” till gymet. Köpet gjorde jag på näthandelssidan Zalando som faktiskt är en ny bekantskap för mig. Jag har tidigare aldrig handlat där, och knappt hört talas om dem heller. Men nu halkade jag in vid detta köp och de visade sig ha ett mycket brett sortiment med flertalet fina varumärken! Nu i efterhand så har jag dessutom sett dem på flera håll, så de verkar vara i en expansiv fas.

Förutom deras sport & träningsavdelning så har de väldigt mycket snygga kläder i övrigt. Nu prioriterar jag mest löparprodukter, men det kanske vore på sin plats att mellandagsshoppa en skjorta eller en snygg tröja så att man ser välklädd ut även när man inte springer… 😉

Jag rekommenderar er att ta en kik på deras sortiment.

Zalando

Trots en salig blandning av god mat och dryck så har träningen gått fint under julhelgen. En del väljer att avstå träning under julen, och en del är väldigt noga med att fortsätta träna. Jag är en utav de som väljer att fortsätta träna. Visst ska julen verkligen ge tid till nära och kära, men med tanke på extra ledighet så tycker jag att det finns tid att trycka in ett löppass.

Önskar er en god fortsättning de få dagar som är kvar av det här året, sedan tar vi nya tag i 2014! Måste nog börja fila på en årskrönika nu, dagarna går ju fort! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *