19/9

19sept

I fredags kom kallelsen från Sahlgrenska!

Snart är det dags!

I över ett år har den stört mig men nu ska den jäveln bort!

Äntligen får man väl säga. Jag har gjort ett flertal inlägg om mina ryggproblem som efter en himla massa turer visade sig vara en ”utväxt” som klassas som en tumör men helt ofarlig då den inte sprids.

På måndag morgon ska jag upp till Göteborg och Sahlgrenska. Jag tror det är en del förberedelser och att själva ingreppet sker först efter lunchtid. Jag ska sövas ner och så gör de ingreppet i röntgen så att de ser exakt var utväxten sitter. Sedan sticker de in en nål och bränner bort den. Nio av tio gånger prickar de rätt så jag får hoppas på det bästa så jag slipper göra om det… 🙂

Det känns jäkligt bra att det snart är över! Tre Ipren om dagen har gjort att det fungerat väldigt bra sista tiden men det håller inte i längden. När detta över så ska jag först och främst njuta, sedan blir det en omstart med löpningen för den har inte riktigt funkat sista tiden. Jag har förvisso haft riktigt lång frånvaro men har ändå kunnat träna på ett tag nu men det har inte velat lossna. Jag inbillar mig att det sitter en del mentalt och att jag måste få detta ur världen innan jag kan göra en riktig omstart. Motivationen har inte varit den bästa på sista tiden trots att jag har kunnat springa igen.

Den 19/9 sätter vi punkt för en ca 12 månaders dyster period där löpningen har varit skit rent ut sagt. Även mycket annat i det dagliga livet har så klart blivit lidande.

Den 20/9 kanske jag inte är piggast i stan men då inleds planeringen för resan tillbaka!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *