50 saker jag borde göra! / Nummer 1 – 10

 

Det finns massor som jag vill uppleva och uppnå med löpningen. Därför så har jag under ett par dagar brainstormat lite och skrapat ihop en lista med 50 saker jag borde göra!

Listan är gjord utan någon inbördes ordning och således inte i vilken takt de ska uppnås, eller utifrån vilken svårighetsgrad de har. Det finns en del saker som jag kan lösa inom en snar framtid och en del saker som kommer att ta flera år. Jag kommer inte febrilt att kämpa för att bocka av sak för sak, utan det är mer en kul grej att så småningom följa upp hur mycket jag hann med under min löparkarriär.

Jag kommer med start idag att lista de 10 första sakerna med en kort kommentar. Sedan fortsätter det ytterligare fyra tisdagar innan listan är komplett. Under resans gång kommer jag sedan att återkoppla till listan när jag har klarat av något.

Kort och gott innehåller listan både seriösa och mer oseriösa/roliga grejer. Ibland är jag beroende av endast mig själv och ibland av andra. En del saker kan uppnås väldigt lätt och en del är grymt svåra. En del saker kanske till och med mer får klassas som en vision eller dröm, än möjligt att uppnå. Jag har andra satta mål med min löpning år för år, detta är mest en annorlunda och kul grej. Allt för att ge det där lilla extra till vardagen! 😉

Listan, nummer 1-10:

 

1. Springa i Hyde Park i London
Det vore häftigt att registrera en lugn härlig runda med löparkockan i en utav de mest klassiska parkerna i världen. Ett måste vid ett eventuellt Londonbesök!

 

2. Springa en sammanlagd distans motsvarande jorden runt
Detta är inte något som görs över en dag! 🙂 Men skulle vara lite kul att kunna uppvisa en total löpmängd som motsvarar jordens omkrets. Jag har hittat uppgifter om att det rör sig om 40076,60km så det är bara att fortsätta att hålla sig ute på vägarna…

 

3. Testa periodisk fasta
Jag är väldigt nyfiken på hur kroppen reagerar på detta så det är helt klart något som jag kommer att prova framöver. Läs mer här.

 

4. Springa Berlin marathon
En utav de 5 mest klassiska marorna och en utav de snabbaste dessutom. Berlin är ett måste att någon gång få uppleva!

 

5. Testa akupunktur som återhämtningsform
Jag vet inte om eller när detta blir av, jag vet knappt var det innebär. Men det hade varit lite kul att testa! Haha

 

6. Gå på en föreläsning med Rune Larsson
Gamle Rune har varit med om mycket och har mängder med erfarenheter i bagaget. Det vore spännande att få uppleva en föreläsning och höra på hans resor igenom livet. Jag gillar skarpt hans spalt i Runners World!

 

7. Springa ett maraton under 3 timmar
Den klassiska gränsen ska bara nås!! Frågan är när?

 

8. Nå totalt 10.000 besök på bloggen
En sak jag först inte tyckte mig kunde påverka, men det kan jag ju i allra högsta grad då det är jag själv som står för innehållet! 🙂 Hade varit kul att nå 10.000 unika besökare. Hjälp mig!!

 

9. Få något publicerat i Runners World
Jag har tidigare skrivit en artikel till Marathonsällskapets medlemstidning men det vore även kul att få något publicerat i RW. Vad och när vet jag inte ännu, men jag kommer garanterat att ge mig på ett försök!

 

10. Springa ett barfotapass utmed en härlig strand
Kanske inte låter så svårt eftersom jag bor i Varberg. Men det ska göras på en skön strand, med ett skönt väder och en skön atmosfär. Om det är utomlands eller på hemmaplan spelar ingen roll så länge allt är skönt…

 

2 reaktioner på ”50 saker jag borde göra! / Nummer 1 – 10

    1. Hej Ella,

      Tack för länkarna, ska kika på dem! 🙂

      Ska bli spännande att se om det har effekt för löpare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *