Årets första träningspass!

1:a januari blev inget streck i protokollet.
2:a januari blev inte heller något streck i protokollet.
Men så kom till slut årets första träningspass den 3:e januari, och som jag längtat! 🙂

Jag hade gärna begett mig ut långt tidigare men det som oroar mig just nu är att knäsmärtorna börjar göra sig påminda. Jag hoppas innerligt att de försvinner!

Jag får be om ursäkt men jag förlorade idag mot vädergudarna, jag svek alla er som trotsade regn och blåst. Jag brukar inte vara den som viker ner mig på grund av vädret, det brukar sporra mig ännu mer och ibland älskar jag att träna i riktigt skitväder. Att vara nästintill ensam ute och springa i storm, ösregn eller snökaos kan i mångas ögan vara fullständigt idiotiskt. I mina ögon är det en styrka och kan vara passet som tippar över på rätt sida vågen. Det kan säkerligen slita mer än det gör nytta men att besegra vädret ger mig grym motivation.

Idag stod jag som sagt inte upp, utan det blev ett uppvärmt gym med tak över huvudet. Men jag hade mycket hellre löpt utomhus trots stormen, men på grund av just knäna så ville jag kunna avbryta när som helst utan att ha ett par kilometer hem.

Passet blev totalt 12km på knappt en timme. Jag kör med 1,5% lutning för att få passet mer naturligt. Men med tanke på vädret utanför kanske jag skulle kört 5% lutning idag. 🙂

Veckan fortsätter med löpning imorgon och då LOVAR jag att hålla mig utomhus!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *