Då var det dags igen!

Mina fyra semesterveckor går mot sitt slut, fyra härliga veckor där Sverige bjudit på riktigt fint sommarväder! Fyra veckor känns långt, men det går tyvärr ganska fort. Jag minns att jag halvvägs tänkte hur skönt det var att ha två hela veckor kvar, men oj vad de också försvann. Nåja, jag är som sagt otroligt nöjd med denna sommar på alla plan och det finns en framsida även med att återgå till det vardagliga livet och dess rutiner.

Det fina vädret har gjort att tiden hemma varit väldigt begränsad, det har med andra ord varit upplagt för sol, bad och andra aktiviteter. Det fina vädret har också gjort att vi har varit hemma hela sommaren. Det har inte funnits någon utlandssemester i tankarna, däremot hade vi tänkt oss någon övernattning i Sverige men så blev det alltså inte. När jag började summera vad vi har hunnit med så blev det rätt mycket.

 • Flera dagar på stranden med sol & bad
 • Åkt Paddan i Göteborg
 • Varit på Liseberg
 • Badat och lekt på Klitterbadet i Falkenberg
 • Besökt Stadsbondgården i Olofstorp
 • Målat staket
 • Bio
 • Kollat på Diggiloo
 • Umgåtts med familj och goda vänner
 • Varit på Leklandet (stort område för inomhuslek i Varberg)
 • Ätit på flera mysiga caféer och restauranger
 • Åkt lammsafari på Öströö fårfarm
 • Med mera, med mera…

Det har blivit mer nöje än nytta, men det är så det ska vara på en semester. Det har kort och gott varit fyra fantastiska veckor där jag har fått umgås med min underbara familj på ett sätt som aldrig ges tid till annars!

Becca & Alicia 140810

Jag & Alicia 140810

Den givna följdfrågan är givetvis hur det har gått med löpningen i sommar? Jo den har det inte tummats på utan det har gått helt enligt plan. Inga skador och inga sjukdomar har gjort att träningen har flytit på bra. Det enda problemet här är väl värmen som i detta fall inte är optimalt. Den har påverkat kvalitén på en del pass men jag vill inte klaga, det kommer ju onekligen svalare klimat runt hörnet.

Det har varit mer fokus på kvalité än mängd under denna period. Totalt har jag snittat runt nio mil i veckan och ofta har det varit tre kvalitetspass i blandade former. Allt från korta intervaller till långpass med fartökningar. Jag hann med en tävling (Falkenbergs stadslopp) som gick okej men inte riktigt som jag ville. Det var dock väldigt varmt även denna dag så det ska bli spännande att se vad man kan göra för tider när förutsättningarna förändras. För även om värmen har påverkat träningen så har jag ändå kunnat tillgodogöra mig en fin träningsperiod och ser därför med spänning fram emot sensommaren/hösten och dess tävlingar!

Jag 140810

PS! Jag tyckte att jag hann med mycket under semestern men en sak har jag varit sämre på och det är att uppdatera bloggen. Det ska förhoppningsvis bli ändring på det nu! 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *