En överraskande händelse…

Idag var det en som kom fram till mig och berättade för mig att jag luktade mycket svett. Det var en gammal bekant som inte kände igen mig först, men som sedan förstod att det var jag. 🙂

Var jag befann vid detta tillfälle?
-På gymet… (som tur var?)

Jag blev först lite övveraskad. Det är väl högst ovanligt att någon inte blir svettig när man tränar.. 🙂 Om jag ska lyckas gå under 3 timmar på ett marathon lär det bli fler droppar framöver.. haha

Skämtåsido, hon brukar vara väldigt rak som person och jag ska bära med mig detta. Jag förmodar att det stank ganska rejält och jag förstår att det finns en övre svettgräns även om man befinner sig på ett gym. Bakgruden till detta tror jag mig vara mina tights. Jag springer till gymet och på vägen dit så regnade det en hel del. När jag sedan kommer in i värmen och fortsätter träningen på gymet så kan jag tänka mig att de inte luktar hallon. 😉

Nästa gång jag ska förena löpning med gym så kommer jag att ha med mig ombyte med respekt för övriga tränande. Men i det stora hela blev det ett väldigt överraskande moment. Speciellt när vi sedan kände varandra. Det var dessutom första gången under mina snart 29år som jag har fått höra att jag luktar svett på ett träningspass. Det har bara hänt på dansgolvet på krogen tidigare.. 😉

Hur passet gick? Det tar vi någon annan gång…

PS. Morsan och farsan kommer hem från en tvåveckors semester i Mexico på måndag. Lite ironiskt är att jag inför resan bad dem köpa med sig en deostick och en parfym. Jag tror det lär behövas… 🙂

 

2 reaktioner på ”En överraskande händelse…

  1. Testa lägg kläderna som luktar skunk i ett ättiksbad innan nästa tvätt.

    Har funkat bra på mina träningströjor som luktat skunk trots att de är nytvättade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *