Farthållare i Stockholm Marathon 2013?

Stockholm marathon 2013 låg från början inte med i mina planer. Men eftersom det är så förbaskat skoj och att det dessutom vore kul att springa det tre år i följd, så har jag därför tänkt om, och hoppas nu på att få bli farthållare.

När jag ställer upp i en tävling så har jag väldigt svårt för att inte försöka ta ut max av mig själv. Och eftersom jag kommer prioritera andra tävlingar men ändå vill springa Stockholm, så måste jag hitta ett sätt att kringgå detta. Då slog mig tanken att farthållare måste vara det optimala sättet. Då slipper jag någon personlig prestige och det vore oerhört kul att hjälpa andra!

Jag har skickat in en ansökan. Tidigare farthållare går först i kön så jag håller tummarna på att det blir någon plats över! Min önskan kommer att vara att springa på 3.15 eller 3.30. Det är en tid som är bra men där det ändå finns utrymme för att jag inte ska behöva pressa mig till max.

Jag väntar med spänning på ett besked…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *