Förändringarnas höst!

Sommaren går mot sitt slut medan semestern redan är slut. I måndags började jag arbeta igen. Nu är det dags att återgå till rutinerna. Dessutom med en spännande och oviss höst till mötes! Det har hänt en helt del, och det kommer hända en hel del…

Den största förändringen personligen är att jag har gått vidare i arbetslivet vilket innebär en ny arbetsgivare, en förändrad vardag och en ny utmaning. Jag stortrivdes hos min tidigare arbetsgivare men hungern att testa något helt nytt var avgörande. Jag började min tjänstgöring i måndags och kommer under augusti bli upplärd för att sedan ta över på egen hand. Det känns som att jag lämnar tryggheten och kastar mig ut i det fria utan att veta vad som väntar. Men det är troligen det som driver mig…

En annan stor förändring är att vår son ska börja på förskolan och göra storasyster sällskap. Det innebär i sin tur att min sambo kommer att återgå till sitt jobb från längre tids frånvaro i och med föräldraledighet. I slutet av augusti kommer vi därmed nästan alla vara ”gröna” under en period.

  • Jag har nytt jobb och allt vad det innebär.
  • Min sambo kan sitt jobb mycket väl men det blir en anpassningsprocess i och med en längre tids frånvaro.
  • Alvin har blivit ”stor” och ska börja på förskolan.
  • Alicia är nog den som kommer komma in i det först och som har minst förändringsprocess. Frånsett ändrad dygnsrytm så har hon sina kompisar och trygghet på förskolan sedan tidigare.

Som sagt, det är mycket som händer och mer väntar.

Jag inväntar en läkartid från Sahlgrenska för att en gång för alla bli av med mina ryggproblem.

Jag har kommit igång med träningen mer på allvar och kroppen börjar svara bättre och bättre. Jag vill dock avvakta att med säkerhet besluta mig för att springa Berlin Marathon. Jag skulle så klart kunna springa det utan tidskrav, men jag är inte så säker på att jag kan motivera mig till det. Då kanske det är bättre att fokusera på träning och ta nya tag mot 2017 istället. Vi får helt enkelt se då beslut dröjer!

Vi har dessutom en inbokad resa till Turkiet i början av oktober men där oroligheterna gör att vi inte har en aning om vi kommer komma iväg eller inte.

Mycket är ovisst, men mycket är spännande. Det kommer säkerligen bli bra…

Det brukar det bli (med rätt inställning!!)…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *