Göteborgsvarvet 2012 – 12 dagar kvar!

Nu är det endast 12 dagar kvar till Göteborgsvarvet. Jag läste en artikel i GT igår där rubriken förklarade att det kommer att vara det bästa startfältet någonsin. Utan att då ha läst hela artikeln så kändes det väldigt självklart. Det är ju dags för min första start någonsin! Kan de ha fått en bättre frontfigur?? haha
När jag sedan lästa texten så blev jag oerhöft förvånad när mitt namn inte omnämndes…. 🙂

På den manliga sidan är det flertalet löpare som kommer att springa som tidigare har sprungit en halvmara på under 60 minuter. Tror även det nämndes att de tre senaste årens segrare kommer att ställa upp!! Konkurrensen var något liknande på damsidan. Jag har försökt hitta artikeln på nätet men utan framgång.

För min egen del så hamnade jag i startgrupp 3. Det känns väl helt okej men hade gärna önskat startgrupp 2 för att ha större chanser till en bra tid.

Imorgon är det ett långpass på +25km inplanerat så att varvet psykiskt ska kännas kort! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *