Grevskapsloppet härnäst!

Kiel- och Stockholm Marathon är avverkat men nu gapar tävlingskalendern tomt. Eller rättare sagt, den gapade tomt. Det är hög tid att börja titta på nya utmaningar och nu är det klart att nästa tävling kommer att bli Grevskapsloppet den 5:e juli!

Grevskapsloppet arrangeras av Visingsö AIS och löps således ute på Visingsö. Det är ett lopp på 5, alternativt 10km och jag kommer att välja den längre distansen. Jag hade först tankarna på Åsaloppet som är betydligt närmre och samma helg, men vi ville göra detta till ett familjeäventyr och Visingsö ska ju vara väldigt fint!

Grevskapsloppet

Efter fyra raka maraton ska det bli spännande att ge sig på en kortare distans igen! Det blir dessutom över ett år sedan(!!) somjag sprang 10km senast och det var Malmömilen på 36.36. Det ska därför bli mycket spännande att se om man har utvecklats på korta distanser!

PS! Start- och målområdet är förlagt vid Brahevallen och loppet heter Grevskapsloppet. Om inte mina historiakunskaper är fel så var Brahe ätten en grevlig ätt. Luktar väl lite samband där?? 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *