Hänt i veckan

Har i veckan fått kämpa med ett virus. Denna gång inte i kroppen utan i datorn… 🙁
Jag hade fått malware (sabotageprogram) som installerats på min dator och min blogg var därför stoppad av Googles sökmotorer. Efter instruktioner ifrån supporten där jag har min domän så är nu min blogg rensad och Google har gjort en ny genomsökning utan att hitta något. Datorn är nu formaterad så jag hoppas slippa liknande problem framöver!
Vill även poängtera att det var ett virus som inte kunde sprida sig till andra datorer/besökare..

********************

I tisdags så avverkade jag det första passet efter Jubileumsmaran. Det kändes faktiskt helt okej! Det märks tydligt att kroppen har vant sig vid mycket löpning och jag var fräschare än jag brukar tack vare att jag tog det lugnt på maran.

********************

I onsdags så blev det 8km i löparspåret. Lite bättre fart än i tisdagens pass men fortfarande i ett väldigt lugnt tempo. Jag var på väg ut redan på eftermiddagen men fick vända hem på grund av världens skur. Men lite senare på kvällen klarnade det upp och det blev en skön löptur! Svenska sommaren är svårläst….

********************

Jag och min sambo har varit tillsammans i så länge som drygt 7,5 år och i fredags gjorde vi något som vi aldrig har gjort någonsin, nämligen ett gemensamt löppass!! 🙂

Min sambo har aldrig haft eget intresse i löpning och stöttar istället mig till 100%. Men hon fick mersmak så det blir troligen en repris i nästa vecka. Distans och tempo som vi avverkade är oväsentligt, men hon övveraskade mig med tanke på att hon inte tränat på väldigt länge sedan graviditeten. Jag har tjatat på henne att ställa upp i vårruset framöver så det kanske kan bli verklighet trots allt… 😉

Fredag förmiddag innehöll även ett distanspass på 8km där jag höjde farten under 5km för att testa kroppen lite. Det kändes bra!

********************

I lördags så tog jag mig ut på en lite längre runda och nådde 15km i ett soligt(!!) väder. Medeltempot landade på 4.47/km som jag är mycket nöjd med då jag hade bra mycket krafter kvar i kroppen.

Kvällen var vikt till Kent som spelade vid Varbergs fästningshörna. Liksom jag i löparspåren så levererar Kent alltid! 😉

Det var första gången som Alicia fick vara utan både mamma och pappa och det gick jättebra. Misstänker att hon kommer att vilja vara det fler gånger framöver… haha

********************

Idag söndag så har jag varit seg sedan gårdagens konsert. Jag har därför inte bestämt mig om det blir någon löpning idag eller en ren vilodag. Får trycka i mig en kaffe så jag piggnar till och därefter ta beslut…

 

4 reaktioner på ”Hänt i veckan

    1. Tack! Jag hade gärna velat men bor tyvärr 50 mil ifrån Stockholm så kan tyvärr inte ställa upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *