Hell Week – Part Two

Efter de inledande två dagarna så var jag mycket tveksam till en fortsättning, men ännu lever liket! Fyra dagar har nu avverkats och det har blivit dubbelpass samtliga dagar. Nu känns det jävligt surt om det inte skulle hålla hela vägen!

Jag har fortfarande kunnat hålla ett bra tempo men kroppen är sliten lite överallt. Utöver att kroppen är tröttare så uppkommer det smärta lite här och där. Jag valde egentligen helt fel vecka för detta projekt. Kroppen skulle ha varit så fräsch som möjligt, istället väljer jag en vecka där jag går in med en ömmande sätesmuskel redan från första början. Nåja, har jag som sagt kommit så här långt så måste jag försöka hålla ihop det!

I måndags/tisdags så var det två dubbelpass på 15km + 12km, igår sprang jag 12km + 11km, och idag avverkades 15km + 12km. Det innebär totalt 104km av de 150km som jag har som mål. Två tredjedelar är alltså avverkade på fyra av sju dagar vilket gör att jag ligger väldigt bra till.

Efter dagens andra pass tappade jag upp isande kallt vatten och satte mig en stund för att skynda på återhämtningen och minska slitage. Det kändes riktigt skönt. Jag var dessutom inte ensam i badet. Ni som skulle gissa på att det var min sambo som jag hade bredvid mig har galet fel. Hon skulle aldrig bada om det inte vore rykande hett… haha. Nej det var istället en Norrlands Guld som gjorde mig sällskap. Den älskar kyla och var precis lika kall som vattnet. En mycket lyckad kombination en annorlunda torsdagskväll!

Imorgon fortsätter det med nya pass. Hur många och hur långa får vi se, jag gör nämligen som jag har gjort sedan i måndags, jag tar dagen som den kommer. Håll tummarna för att det ska gå vägen! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *