Hemövningar.com ny samarbetspartner!

Jag har mycket glädjande fått möjligheten att presentera Hemövningar.com som ny samarbetspartner. Hemövningar.com drivs av två herrar som är legitimerade naprapater och har således bra koll på människokroppen. Sidan innehåller mängder av övningar, områdesindelat beroende på vilken kroppsdel du önskar träna.

Sidan är perfekt för dig med skadeproblem som behöver träna upp rörlighet och styrka. Men den är precis lika bra för dem som vill undvika skador genom att hitta övningar för att stärka kroppens svagaste punkter.

Jag har haft en hel del skadebekymmer under löpningen tack vare att kroppen inte har varit stark nog för den träningsmängd jag nått. Varje gång har jag ångrat att jag inte har varit mer noggran med styrka och rörlighet. I en del fall så har jag haft svårt att veta vilken övning jag ska fokusera på. Hemövningar.com kommer därför att bli ett värdefullt verktyg i form av en databas fullt med program/tips på olika övningar beroende på vad jag behöver stärka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *