Inför Lerumsloppet 2012

Arrangemang:

Lerumsloppet har jag aldrig sprungit och har nyligen uppmärksammat att det finns. Från början var det tänkt att jag skulle ha sprungit Näsetloppet i Frölunda men då starten är på eftermiddagen och att det då krockar med konfirmation gör att jag har valt att ställa upp i Lerumsloppet istället. Jag har ingen erfarenhet alls om loppet och har ingen personlig referens, men med tanke på deltagarantalet så verkar det vara ett populärt arrangemang!

Väder:

Likt föregående helg så finns det förutsättningar för bra väder även denna gång. Ingen nederbörd och molnigt bör kunna ge en behaglig resa.

Dagsform:

Efter Kungsbackaloppet så fick jag ett kvitto på att formen är på väg. Jag har en bit kvar men de senaste två veckorna har känts mycket bättre och jag har kunnat träna som vanligt utan avbrott. Pulsen vid högre ansträngning har minskat och återhämtningen är mycket godare. Ett tufft intervallpass i onsdags hoppas jag inte ska påverka allt för mycket.

Målsättning och förväntningar:

Precis som föregående helg så är det väldigt svårt att bestämma målsättning. Denna gång är inte formen det stora frågetecknet, utan det är att jag aldrig har sprungit ett 10km lopp. Jag är inte helt hundra på hur jag ska lägga upp loppet men ska förhoppningsvis kunna starta ganska tufft. Min framtida målsättning är att springa milen under 40 minuter, men det räknar jag inte med redan här då jag tror att banan är för tuff för det. Skulle jag mot förmodan lyckas med det blir betyget givetvis MVG!  🙂 Ett rimligt mål som jag skulle vara nöjd med är under 42 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *