Löpartidningar

Jag prenumererar idag på svenska Runners World och jag tycker att det är en suverän tidning. Jag tänkte återkomma kring den längre fram.

Jag har sökt efter fler svenska löpartidningar men tycker inte att jag har hittat någon som jag är nöjd med. Aktiv Träning är en tidning som har en del nummer som kan vara läsvärda, men tyvärr är det för stort innehåll i tidningen som inte är intressant för mig, då den innehåller en större bredd av idrotter.

Nu har jag vänt mig mot utländska aktörer och jag har beställt en prenumeration på två amerikanska tidningar. Den första är Runners World som jag hoppas ska vara lika läsvärd som vår svenska motsvarighet. Jag var lite nyfiken även på brittiska utgåvan men det får bli ett framtida test! 🙂

Den andra tidningen heter Running Times och det är en större chansning. Jag har aldrig hört talas om den tidigare men utifrån deras hemsida så tycker jag att den ser spännande ut!

Jag återkommer framöver med recensioner på dessa tidningar. Om ni vill läsa mer om dem så kan ni klicka er vidare på respektive bild!

 

2 reaktioner på ”Löpartidningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *