Löpning, kramp och kebabsallad

Sitter just nu och kollar på inomusfriidrotts-VM! Det är stor skillnad på motsvarigheten utomhus men det duger gott och väl ändå! 🙂

Helgen har hittills innehållit mycket löpning då jag denna vecka kommer att nå runt 80km eller strax över!

Igår så sprang jag mellan Varberg och Veddige hem till morsan och farsan. Jag springer längs med småvägar så det är väldigt mycket upp och ner men det är en lugn och trevlig sträcka med lite trafik. Det finns två varianter av vägval och den sträckan som jag valde igår (den längre utav dem) blev totalt på 28km och det är endast 3-4km som är mer trafikerat.

Farten var till en början bra men mattades av under tiden. Redan mellan 8-10km kände jag mig väldigt seg och trodde det skulle bli en tung dag. Men ett par kilometer senare så vaknade kroppen och löpningen kändes genast mycket lättare. Sista kilometerna kände jag att det fanns en del krafter kvar så jag höjde tempot på slutet igen.

Idag så blev det en runda på 9,5km inbakat med styrketräning mitt i passet. Låter nästan som löpningens Calzone!? 🙂

I natt så vaknade jag av att jag fick kramp i ena vaden, och jävlar vad ont det gjorde! Längesedan det högg till så rejält. Oftast brukar det pågå lite längre och inte göra så ont. Denna gång var jag bra sugen på att skrika. Men med en sambo och en dotter sovandes precis bredvid så ville jag inte skrämma dem, så det var bara att bita ihop! 🙂

Ikväll blir det kebabsallad, Melodifestivalen och familjemys så kroppen får tillbaka energi, och benen får vila till morgondagens backträning.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *