Löpning med Friskus

Då var man äntligen tillbaka ute på vägarna igen. Kroppen kändes inte helt hundra men orken var helt okej, kände mig framförallt stark på slutet!

Eftersom det är tisdag blev det löpning med Friskus där jag är medlem sedan några månader tillbaka. Jag måste säga att det är perfekt komplement till min individuella träning att löpa i grupp. Det är lättare att nå ett helt annat tempo när man kan hänga på andra starka löpare. Lite synd att det bara är ett pass i veckan för tillfället.

Tyvärr så glömde jag ladda Garmin klockan igår så fick löpa utan! 🙁 Kändes ju helt naket att inte ha den runt armen.. Däremot var det ganska skönt att inte kunna snegla på tiden, tror det behövs ibland att bara löpa fritt. Dock känns det som passen inte räknas om de inte registreras i klockan! haha

Vi löper en runda som är ca 15km och skulle gissa på att det blev runt 4.30 – 4.35 tempo så ett mycket bra tempopass.

Fick idag hem en bok jag beställt som heter ”Löpträning mitt i livet” och är skriven av Marcus Nilsson. Den ser väldigt intressant ut och ska ta och läsa den så snart som möjligt. Återkommer med ett utlåtande så fort jag är klar. Måste bara läsa klart Zlatans självbiografi först! 🙂

Imorgon är det dags för ett lugnare distanspass på 8-9km!
På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *