Marathonexpressen 2014 är inställd!

Nästa maraton på tur är klassiska Stockholm Marathon 31/5. Senast jag sprang 2012, åkte jag upp med Marathonexpressen (evenemangståg anordnat av SJ) och hade samma tanke i år. Nu har jag dock fått reda på att tåget är inställt på grund av banarbete! Surt sa räven… Jag har läst information om att det skulle ordnas även i år, jag tror till och med att jag har sett det på SJ:s hemsida. När all information sedan var borta så mejlade jag SJ drygt en vecka sedan för att säkerställa att det kommer att existera. Ett par dagar gick och jag fick inget svar, så då mejlade jag Stockholm Marathon för att höra med dem. Där gick det fortare och de meddelade att det tyvärr var inställt i år. Av SJ har jag fortfarande inte fått något svar. Det är med andra ord inte bara tåget som är inställt, utan uppenbarligen även mitt svar…

Med tanke på att tåget gick upp över dagen så var det ett effektivt transportsätt men nu får jag tänka om! Åka upp lördag morgon är numera inget alternativ så det får bli fredag istället och ta en övernattning i Stockholm. Med största sannolikhet så tar jag med både sambo och dotter och så får det bli ett familjeäventyr, och då troligt att vi stannar två nätter. Det är dock tveksamt om det blir SJ som blir vårt färdmedel under denna resa, jag tror det är bättre att ta bilen så det inte dyker upp fler icke önskade överraskningar!

PS! Kent ska ha en egen festival på Ullevi den 1/6, det vill säga dagen efter Stockholm Marathon. Det skulle vara en mycket trevlig avslutning på en förhoppningsvis lyckad helg. Målgång på Stockholms stadion på lördagen, och sedan Ullevi på söndagen. Ska det bli två arenabesök i Sveriges två största städer inom loppet av två dagar? 😉

Stadion + Ullevi

4 reaktioner på ”Marathonexpressen 2014 är inställd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *