Midnattsloppet i Göteborg 25/8!

Nu har jag planerat in ytterligare en tävling i kalendern, och det är Midnattsloppet i Göteborg den 25 augusti! Förra året slogs det deltagarrekord med 14.000 anmälda och årets lopp lär inte blir mindre populärt.

Midnattsloppet är ett lopp jag aldrig deltagit i tidigare, och upplägget med start så sent som 22.00 på kvällen känns spännande. Stämningen runt banan ska vara fantastisk med en bansträckning som går i centrala Göteborg och med mycket folk längs med banan.

En stor charm med loppet är blandningen av löpare som jagar tider, och löpare som istället satsar på utstyrseln och maskeradtävlingen. Mixen lär bidra till ett lopp som engagerar publiken ytterligare. Själv kommer jag att ställa mig in i ledet för att göra en bra tid och har anmält mig så här pass tidigt för att garantera en bra startplats. Jag kommer att starta i en seedningsgrupp som siktar på en sluttid mellan 36.00-39.59 minuter. Det är 2000st löpare i varje grupp och det var endast 260 platser kvar i denna grupp så det var tur att man är ute i god tid! 🙂

Eftersom jag ska springa Göteborgsvarvet i maj så blir det minst två lopp i Götet i år. Utbudet är brett så det är inte omöjligt att det blir fler..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *