Mitt i ett kaos!

Det har hänt mycket på sista tiden så jag har tyvärr inte haft tid att uppdatera bloggen. Det känns som att jag lever i en uppochner vänd värld just nu då vi nyligen har avverkat en flytt. Det ligger grejer lite överallt och det har varit smått kaotiskt sista tiden, men det är i slutändan åt det positiva hållet! Vi bodde tidigare i en hyreslägenhet i centrala Varberg med närheten till nöje och shopping. Det var en väldigt fin lägenhet och framförallt ett suveränt boende innan vi fick Alicia. Men med Alicia så har vårt behov förändrats och vi har alla varit intresserade utav en bostad med en liten trädgård. Efter en tids letande så fick vi fatt i ett parhus i utkanten av Varberg i ett område med flertalet barnfamiljer. Det känns verkligen lovande! Det är i närheten av en tidigare lägenhet som vi bott i, så jag har redan hyffsad koll på nya löparrundor! 🙂

I fredags och lördags var löpningen inställd. I fredags gick möbelflytten, och hela veckan dessförinnan körde vi kartonger och småprylar. Det är overkligt hur mycket man samlar på sig!! I lördags städade vi ur lägenhten och överlämnade den igår söndag. Shit vad matt jag var i kroppen efter alla lyft. Som löpare är man inte gjord för att bära möbler och ligga på alla fyra och städa.. haha

Vi har lite smått kommit igång i den nya bostaden men det är mycket som ska packas upp. Vi har dessutom en del renoveringsprojekt som kommer att ta tid. Det är mycket som slukar både tid och energi, och i morse när jag gick upp så hade jag blodsprängda röda ögon av trötthet. Det är väl inte riktigt så det ska vara efter en helg kanske.. Nåja, det är iaf ett kul projekt och en helt rätt satsning! Det känns som att vi kommer att trivas mycket bra!

I söndags hann jag med ett löppass efter att ha firat svärmor. Jag sprang därifån och hem (ca 17-18km) efter kalaset. Jag var medveten om att vi ändrat klockan och att det gör att det mörknar tidigare, men shit va snabbt det går! Jag sprang på en trafikerad väg vilket inte är smart. Visst var jag preparerad med kläder som har en del reflexer, men det kändes rätt läskigt när det både blåste och regnade upptill. Det var en del bilar som bländade. Jag har funderat en del på vad de har för avsikt. Är det för att markera att jag inte borde springa där, eller är det för att uppmärksamma mig om att de ser mig? Det känns väl som att det är det förstnämnda, men om det är någon som har koll så får ni gärna höra av er! Hur som helst så kommer jag ha bra mycket mer reflexer samt pannlampa om jag ska våga mig ut där igen, men bäst är istället att undvika sådana vägar. Det är ju trots allt mitt egna liv det handlar om!

Idag blev det ytterligare en löprunda. Denna gång på förmiddagen så jag slapp mörkret. Men regnet och blåsten ville inte hålla sig borta. Som en del kanske märkt så är det storm ute nu under kvällen, men i förmiddags så var det rätt okej. I skrivande stund är det som värst utanför just nu. Grymt kraftiga vindar. Det känns riktigt läskigt att bara sitte inne, så jag kan knappt föreställa mig hur det skulle kännas att vara ute just nu. Nej, någon löpning hade inte varit möjligt ikväll!

Man kan väl sammanfatta det hela med att det har varit riktigt kaos här inne, men nu är det nog mest kaos där ute. Håll er inomhus!!

PS! Min löpargarderob var bland det första som jag packade upp i nya bostaden. Man måste ju börja med det viktigaste! haha

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *