Ölands Marathon 2013 bokat!

Ölands Marathon

2013:s andra maraton är nu inbokat och det blir på svensk mark. Det blir dessutom ett lopp som jag tidigare aldrig har sprungit, nämligen Ölands Marathon.

Jag reserverar för att det kan bli Stockholm Marathon dessförinnan men det kommer i så fall att bli som farthållare. Så det är Öland som kommer att bli det stora målet efter Barcelona!

Ölands Marathon går av stapeln den 27 juli. Start och mål är i Löttorp och loppet löps på en tre-varvsbana.

olands_marathon-karta

Det är ett mindre (tyvärr inte kortare ;)) lopp som hade totalt 87st startande under 2012. 2013 så står Ölands Marathon som arrangör för Veteran-SM vilket bör innebära att antalet deltagare ökar en del! Jag fyller 30 år nästa år så visst börjar jag bli gammal, men i någon veteranklass får jag ännu inte tävla.. 🙂 Jag hade planerat att springa Ölands Marathon innan jag såg att de var arrangörer för Veteran-SM, men det är helt klart kul att det blir ett extra stort arrangemang det år när jag nu själv ska ställa upp. Det kommer givetvis göra att det blir ett bättre startfält, men det är bara kul att det blir fler löpare och fler ryggar att ta häng på.

Jag kommer att kombinera loppet med en semesterresa så hela familjen ska hänga med! 🙂
Vi kommer att åka dit redan på fredagen och övernatta i Löttorp med tanke på att loppet går där. Vi kommer även övernatta i Löpttorp lördag till söndag eftersom loppet går sent på eftermiddagen. På söndagen åker vi sedan vidare till Borgholm för en avslutande natt, och på måndagen åker vi sedan hemåt med Ölands djurpark som ett troligt avsked. Jag hoppas och tror på en mycket lyckad resa!

Gå nu in och anmäl er till Ölands Marathon så att det blir en stor fest den 27 juli! 🙂
Länk till inbjudan hittar ni här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *