Om mig

Sedan 2010 då jag började med löpningen har jag varit fast. Mitt första mål var att genomföra ett maraton, inspirerad av farsan som har ett drygt 40-tal på kontot och en bästa tid runt 2.43. Kort efter min första mara (Stockholm Marathon 2011) så fick jag blodad tand och ville mer. I takt med att resultatutvecklingen gått framåt så har också mina ambitioner höjts. Nu vill jag mer än att bara ta mig i mål…

Jag vill nå så långt som möjligt med min löpning och har satt upp en vision att springa under 2.40 på maraton. Det är en högt ansedd tid och skulle  placera mig strax efter Sverige-eliten. Jag vill nå en dimension i min löpning där jag är en stabil löpare som kan vara med och slåss om pallplatser i tävlingar med mindre konkurrens.

Jag har en underbar familj (sambo & två små barn) och heltidsarbete vilket innebär en del pusslande med tiden. Men löpning är en flexibel idrott där det är möjligt att träna tidigt på morgonen och sena kvällar. Jag har dessutom en familj som ställer upp och stöttar mig till 100 %, och som är en viktig del i såväl fram- som motgång. De förstår mig bättre än någon annan och är en stor energikälla.

Jag är övertygad om att det är fullt möjligt att nå min vision, men att det kräver en stor uppoffring och en seriös satsning. Det kräver också att jag får vara hel och frisk, för att kunna få mångårig kontinuitet i min träning. Min motivation och vilja att lyckas är stark! Om jag bara tror på det så är det möjligt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *