Slut på semestern

Fyra veckor gick snabbt, men bara nästan lika snabbt som jag springer. Oj, den satt gott, vilken bra start på det här inlägget! Hoppas jag får lika bra start på jobbet imorgon. Det har varit en riktigt härlig semester och det svenska vädret har verkligen bjudit upp till dans. Så som jag har hånat vädret innan så får jag nog gräva ner stridsyxan detta år. Under dessa fyra veckor så räcker det med en hand för att räkna antalet regndagar. Jag minns faktiskt inte ens när jag sprang i regn senast och hur vanligt är det??

Semestern har varit fylld av diverse nöjen samt givetvis löpning. Jag har verkligen inte legat på latsidan den här sommaren utan det har blivit mycket träning, närmare bestämt drygt 26mil (Ölands Marathon inräknat). Det har varit smidigt att planera in träningen utefter andra aktiviteter då det är möjligt att träna morgon, dag eller kväll.

Även om det känns trist att lämna det sköna semesterlivet så finns det en fördel med att återgå till vardagen, och det är att hitta tillbaka till gamla rutiner. Det kanske låter tragiskt, men det är lätt att missköta mycket under semestern. Många missköter just träningen, och det har jag som sagt inte gjort, men kost och lite andra sysslor har blivit underprioriterat! 🙂

När jag nu går in i sensommar/höst så ser jag med spänning fram emot denna period då mycket kommer att hända!

  • Vår dotter ska börja på dagis
  • Nästa maraton ska planeras in (i princip klart och kommer att offentliggöras inom kort)
  • Har planer på att gå med i en förening
  • Kommer att öka min flexibilitet till träning (återkommer med tänkta metoder)

Till detta kommer det även med största sannlikhet ske lite andra förändringar framöver, vilket jag också återkommer till. Så om hösten och mörkret närmar sig, så ser jag ändå ljust på tillvaron och framtiden!

back to work

Som tur är så återspeglar inte denna bild hur jag känner, men den var rolig! hehe

Ps! Hörde precis på TV:n att man kunde köpa löparskor och löparutrustning på Lidl. Jag upprepar: PÅ LIDL… Det kanske är smidigt att ta en kundkorg och första hämta lite tomat & gurka, för att sedan lägga i ett par löparskor? Men nej, jag tycker inte det känns seriöst!

Märket är Crivit Sports och de säljer bland annat löparskor för 179kr. Jag har aldrig hört talas om märket så kan inte dissa det fullt ut, men med det priset så lär nog inte kvalitén vara den bästa. Jag tror även den personliga servicen kan vara något bristande om du frågar ”golvpersonalen” några väl valda frågor om skornas egenskaper.. 🙂

2 reaktioner på ”Slut på semestern

  1. Låter spännande! Jag ska springa en snabb mil under hösten har jag bestämt mig för, jag måste ha revansch :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *