Snart dags för Midnattsloppet!

Det känns som en evighet sedan jag bokade in Midnattsloppet i Göteborg, och på lördag är det äntligen dags! Om inget oförutsett händer så har jag lyckats med mitt mål att få springa loppet tillsammans med min sambo. Och min sambo har i sin tur lyckats med bedriften att springa sin första mil!

Jag återger nedan ett citat ifrån min ”race report” ifrån föregående års upplaga:

”Midnattsloppet var ett mycket trevligt och lyckat arrangemang och jag kommer säkerligen att återvända. Min förhoppning är att kunna delta redan nästa år. Men då kommer inte målet att vara att slå årets tid, utan det kommer istället att vara att springa loppet tillsammans med min sambo! Denna tanken slog mig faktiskt redan innan start då hela inramningen kändes så mysig. Det finns så många andra lopp som man kan springa för att försöka sätta PB. Detta lopp skulle jag nästa år istället vilja springa som det upplevelselopp det är och njuta av atmosfären. Att sedan kunna avsluta kvällen på ett hotell med varsin drink skulle vara en oförglömlig weekend! Övertalningskampanj börjar när vi vaknar senare idag! ;)”

Nu är det som sagt på väg att hända!

Det sistnämnda med att avsluta kvällen på hotell med varsin drink kommer inte att bli av, utan det får vi ta en annan gång. Min sambo måste under ett antal månader avstå alkoholhaltiga drycker, och är lite extra trött. Vi kommer nämligen att vara tre som springer även om det fysiskt utförs av två. Behöver jag avslöja mer…? 🙂

Nu laddar vi för lördag!!!!

2 reaktioner på ”Snart dags för Midnattsloppet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *