Stockholms Brantaste 2013

Den 25 maj är det dags för Stockholms Brantaste. Det är en tävling uppför Hammarbybacken på totalt 3km och 255 höjdmeter. En tuff utmaning med andra ord.

Jag har i ett tidigare blogginlägg skrivit om 50 saker jag bör göra. En utav dessa saker var att springa uppför just Hammarbybacken.

”26. Springa uppför Hammarbybacken Jag är sugen på att någon gång ge mig uppför en rejäl och tung stigning. Hammarbybacken känns klassisk och som ett bra alternativ.”

Med tanke på detta så skulle Stockholms Brantaste passa mig perfekt. Jag skulle ha löst denna punkt, och samtidigt fått med tävlingsmomentet. Dessvärre har jag inte möjlighet att deltaga vid detta tillfälle.

Jag har dock lyckats komma över två startplatser (värde 250-300kr beroende på anmälningstidpunkt) som jag kan erbjuda till er som är intresserade? Det är först till kvarn som gäller och lämna isf en kommentar med namn, ålder och mejladress så ska vi lösa detta.

Stockholms Brantaste 2013

4 reaktioner på ”Stockholms Brantaste 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *