Synlig i andra medier!

I samband med Göteborg Marathon i lördags så har det skrivits en del om loppet i andra medier, bland annat i Göteborgsposten, Friidrottsförbundets hemsida, samt Marathon.se. Jag uppmärksammande att jag hamnade synlig i två utav dessa varav den ena var högst oväntad!

Friidrottsförbundets hemsida så publiceras en bild ifrån starten, tillsammans med en tillhörande text. I denna bild så ser man skymten utav mitt ansikte (om man letar… haha).

Friidrott.se

Det var kanske inte så oväntat med tanke på att jag skulle få starta långt fram, men desto mer överraskad blev jag när jag läste om loppet på Marathon.se, där jag nämligen har blivit citerad. Jag blev först snopen när jag började läsa texten och tyckte att det lät identiskt med något som jag tidigare hade skrivit, men lite längre fram i texten omnämndes sedan mitt namn. Först då förstod jag att det var plockat och citerat ifrån min blogg.. haha

Marathon.se

Hur som helst så var det mycket roligt!!

I Göteborgsposten fick jag tyvärr inte vara med (man kan inte önska sig allt..), men den som vill läsa artikeln om loppet finner den på följande länk.

4 reaktioner på ”Synlig i andra medier!

  1. Nu har jag läst ikapp, stort grattis, det där var ju fantastiskt bra presterat, skoj att det gick så bra och att satsningen redan börja betala sig i form av finfina tider!

    1. Tack Staffan! Allt stämde så otroligt skönt att göra en sådan tid. Ja satsningen bär frukt, men snart får jag nog vara beredd på att det kommer att hacka lite.. 🙂

  2. Det går ju upp och ner, det måste det göra men en bladning av kort-och långsiktiga mål fungerar för mig. Efter att inte ha sprungit maran i år finns suget där igen, blir förmodligen Stockholm 2014, eller kanske kanske Berlin om jag har tur i lotteriet. Annars väntar jag något år med Berlin, tror inte jag mäktar med att hålla i långpassen ett helt år för två maror på samma säsong.

    1. Än så länge har det mest gått uppåt, men snart kommer det gå ltie upp och ner som du säger. Jag håller dessutom med dig att det är bra med både kort och långsiktiga mål. Jag hade tex 2.50 på maran i år, medan min vision är 2.40 vilket jag tror är fullt rimligt om kanske 2-3år.
      Stockholm ska jag springa så jag hoppas att du ställer upp! Och att vi ses där! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *