Vinnaren av månadens löparrebus, Februari 2012

Då var det dags att presentera första vinnaren i ”månadens löparrebus”!

Svaret på rebusen är som alla gissade mycket riktigt Stockholm Maraton.

De inlämnade svaren varierade mellan Stockholm Maraton och Stockholm Marathon. Stockholm Maraton var i detta fall bokstavligt rätt svar, medan det egentligen heter Stockholm Marathon. Jag var medveten om detta från första början och hade därför planerat att ge rätt för båda dessa svar. Så här i efterhand så borde jag ha gjort rebusen så att den var helt korrekt även stavningsmässigt.

Det tar jag med mig till nästa rebus och då höjer vi även svårighetsgraden. Detta var en enkel rebus och jag kände att jag ville starta så. Nästa kommer att bli längre och lite klurigare! 🙂

Det är med glädje jag presenterar Göran Friman som vinnaren!
Stort grattis och priset kommer att sändas till dig inom kort.

Till er övriga så hoppas jag att ni gör ett nytt försök på nästkommande rebus. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *